Gta Srbija
January 22, 2019, 04:40:29 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Informacija za sve nove clanove: Molio bih vas da se registrujete i da pokazete reskpekt prema forumu.Naravno ceo forum nije otkriven da nebi dolazilo do nezeljenih stvari zato ako zelite da nam se predruzite i imate upotpun pregled foruma registruj te se.
 
  Home Help Search Arcade Staff List Calendar Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Gta Srbija zajednica / Gta-Srbija / Re: Sajt u izradi on: November 15, 2008, 07:47:46 am
e ovako ja cu sada ovaj  forum da postavim na google  , yahoo, pogodak, reklamiracu ga  na mom sajtu    napravite baneri   voleo  bih da  popricam preko msn  sa adminom  msn mi je milicevicdj@hotmail.com!   onako  u vezzi igre!  i takop toga! evo pomazem i ja koliko god mogu! Wink
2  Gta Srbija zajednica / Gta-Srbija / Re: Sajt u izradi on: November 15, 2008, 07:16:06 am
Mislim da je najbolje da odustanes od izrade sajta, ionako 3 osobe posecuju forum, vidis da nikog ne zanima...
  i  za to ima resenje   !!!!  sto samo  3 osobe posecuju forum 1.nije mnogo postavljeno,2.niste  razmenilili nisakim linkove na drugim sajtovima.i pod 3.   nema ga na pretrazivacima google,yahoo!!!!


a sto se tice  sajta   kakav sajt  zelite?   da ima registraciju clanova ili ne,da  kako stvari na sajt da ubacujete?.... kakav sajt zzelite   je pitanje?

e da  pogledajte  moj sajt  http://dlclub.co.cc - besplatan download svega i svacega!
zatim  prvi sajt koji sam odradio!   bekstvoizzatvora.co.cc-slike se sporo otvaraju jer ih nisam  lepo   usnimio  kao za web vec   u  jpg formatu.
i sada radim jedan sajt  al neznam dali cu da ga zavrsim   jer planiram sada da pocnem da radim  neki gta  da se naucim  malo samo mi treba neko  ko ce sve natenane da mi pojasni...  voleo bih  da ima takvix koji zele da pomognu! hvalaaaa   msn mi je milicevicdj@hotmail.com
Pages: [1]
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy