Red-Devil
Administrator
Full Member
Samo Sloga Srbina Spasava
|
|
« on: December 03, 2007, 04:55:14 pm » |
|
Dogovorio sam se sa jednim likom da napravi sajt.Ja cu mu pomagati al on ce napraviti 90%.Ocekujte uskoro sajt...
|
|
|
|
|
Skols
|
|
« Reply #1 on: December 04, 2007, 06:33:32 pm » |
|
jel ti treba neka pomoc?ako treba obtatimi se
|
|
|
|
|
Red-Devil
Administrator
Full Member
|
|
« Reply #2 on: December 08, 2007, 11:24:42 am » |
|
Sklopio sam dogovor sa jednim covekom sajt ocekujte najkasnije do subote!
|
|
|
|
Danilo
Newbie
|
|
« Reply #3 on: December 08, 2007, 11:53:01 am » |
|
Sledece ili ove sada Salim se, super care.
|
|
|
|
Red-Devil
Administrator
Full Member
|
|
« Reply #4 on: December 26, 2007, 12:08:23 am » |
|
Posto taj lik nije u mogucnosti da uradi sad sajt (firma, posao) a i za docek ide sa devojkom u tunis ocekujemo sajt sredinom januara mozda i kasnije.Da nebi zjapili do tad ja sam oformio jedan privremeni sajt...Naravno sajt je under construction ali je dobro da i ovo imamo... www.gta-serbia.co.nr
|
|
|
|
|
Dobri
|
|
« Reply #6 on: January 17, 2008, 07:53:25 pm » |
|
Mom drugaru su pre neke 2 godine.Mnogo jben posao,pa trebamo biti malo strpljivi
|
|
|
|
Red-Devil
Administrator
Full Member
|
|
« Reply #7 on: June 29, 2008, 01:15:17 pm » |
|
Ovako novi sajt ce mo poceti da pravimo cim malo stanemo na noge.Ukoliko neko zeli da pomogne oko sajta nek se javi ovde svaka pomoc je dobrodosla.
|
|
|
|
Red-Devil
Administrator
Full Member
|
|
« Reply #8 on: June 29, 2008, 09:50:03 pm » |
|
Ovako sklopio sma dogovor sa jednim covekom.On ce nama napraviti sajt a mi ce mo reklamirati njegovu taxi firmu tj. taxi u igrici ce biti kao njegov.
|
|
|
|
Armageddon
Newbie
Make jumps, no war!
|
|
« Reply #9 on: July 09, 2008, 08:43:20 pm » |
|
Mislim da je najbolje da odustanes od izrade sajta, ionako 3 osobe posecuju forum, vidis da nikog ne zanima...
|
|
|
|
djen92
Newbie
|
|
« Reply #10 on: November 15, 2008, 07:16:06 am » |
|
Mislim da je najbolje da odustanes od izrade sajta, ionako 3 osobe posecuju forum, vidis da nikog ne zanima...
i za to ima resenje !!!! sto samo 3 osobe posecuju forum 1.nije mnogo postavljeno,2.niste razmenilili nisakim linkove na drugim sajtovima.i pod 3. nema ga na pretrazivacima google,yahoo!!!! a sto se tice sajta kakav sajt zelite? da ima registraciju clanova ili ne,da kako stvari na sajt da ubacujete?.... kakav sajt zzelite je pitanje? e da pogledajte moj sajt http://dlclub.co.cc - besplatan download svega i svacega! zatim prvi sajt koji sam odradio! bekstvoizzatvora.co.cc-slike se sporo otvaraju jer ih nisam lepo usnimio kao za web vec u jpg formatu. i sada radim jedan sajt al neznam dali cu da ga zavrsim jer planiram sada da pocnem da radim neki gta da se naucim malo samo mi treba neko ko ce sve natenane da mi pojasni... voleo bih da ima takvix koji zele da pomognu! hvalaaaa msn mi je milicevicdj@hotmail.com
|
|
« Last Edit: November 15, 2008, 07:39:53 am by djen92 »
|
Report Spam
|
|
|
|
djen92
Newbie
|
|
« Reply #11 on: November 15, 2008, 07:47:46 am » |
|
e ovako ja cu sada ovaj forum da postavim na google , yahoo, pogodak, reklamiracu ga na mom sajtu napravite baneri voleo bih da popricam preko msn sa adminom msn mi je milicevicdj@hotmail.com! onako u vezzi igre! i takop toga! evo pomazem i ja koliko god mogu!
|
|
|
|
|